Sporting Experience Nederland

sportactiviteiten op maat

 

Voetbal

Sporting Experience Nederland is gespecialiseerd in voetbal.

Wij werken met vakkrachten, die een voetbalopleiding hebben genoten bij betaald voetbal-organisaties. 

Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen bij ons terecht voor clinics, trainingen, teambuildings, etc. Trainingen, die wij geven zijn: - techniek - balgevoel - inzicht - samenspel. Belangrijk hierbij vinden wij: - plezier - mentaal welbevinden - respect voor elkaar

De voetbaltrainingen worden op verschillende niveaus gegeven, zowel voor recreatievoetballers, maar ook voor topsporters. De vakkrachten hebben een topsportachtergrond. De verschillende voetbaltrainingen en pakketten, die wij o.a. aanbieden, staan hieronder vermeld.

Op scholen staan leren en persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij hebben speciale clinics ontwikkeld, waarbij leerlingen met sport en spel de belangrijke sociale competenties kunnen toepassen, die belangrijk zijn voor de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen vanuit een plezierige omgeving. De clinics en/of vervangende gym- of sportlessen kunnen aan ons toevertrouwd worden. De leerlingen zullen genieten en vol enthousiasme deelnemen aan de lessen.


Sporting Experience Voetbalschool

Tijdens de voetbaltechniektrainingen leer je je voetbaltechniek verbeteren. Op ieder gewenst niveau. De lesmethode is uniek: trainingen volgens de methode van het veld, gecombineerd met technieken van de  straat.

Wil je graag bij een club voetballen, laat het ons weten. Wij werken samen met verschillende voetbalverenigingen. De spelers die lid worden bij deze club worden getraind door de trainers van Sporting Experience.

Trainingen volgens de veld- en straatmethode houden in: baas over de bal worden, voetenwerk verbeteren, basistechniek verbeteren, dribbelen, drijven, passen, trappen, aanname, kappen, draaien, controleren, domineren, lichaam gebruiken, koppen, schijnbewegingen maken, passeerbewegingen maken, partij- en wedstrijdvormen leren en afwerken op goal. Daarnaast: communiceren, nadenken over je tactiek, samenwerken, omgaan met emotie, sportiviteit, gezondheid en zelfvertrouwen.

Tijdens de trainingen leren we je ook allerlei FIFA Skill Moves, zoals de Ball Juggle, Stepover (schaar), Around The World, Hocus Pocus, Elastico (Akka) en alle skills, die jij graag zou willen beheersen om je voetbalspel nog beter te maken. VOETBAL ALS NEYMAR, MESSI EN RONALDO!


Sporting Experience Voetbalschool Kralingen Rotterdam

Rooster:

Dinsdag              17.00 – 18.00 uur                          voetbaltechniektraining

Woensdag          15.00 – 15.45 uur                          (mini)pupillenvoetbaltraining 3 - 5 jaar

                           16.00 – 17.00 uur                          teamtraining RVV Swift Boys

                           17.00 - 18.00 uur                           voetbaltechniektraining

Vrijdag                17.00 – 18.00 uur                          voetbaltechniektraining

Zondag               11.00 – 12.00 uur                          voetbaltechniektraining (maximaal 5 deelnemers)                                 

Kosten voetbaltechniektrainingen:

* strippenkaart 10 x groepstraining (dinsdag, woensdag, vrijdag)                 € 150,-  max. 3 maanden geldig

* strippenkaart 10 x groepstraining zondag maximaal 5 deelnemers            € 250,-  max. 3 maanden geldig

* 1 x losse groepstraining                                                                               € 25,-

* jaarabonnement groepstraining 1 x / week (dinsdag, woensdag, vrijdag)   € 600,-

* jaarabonnement groepstraining 2 x / week (dinsdag, woensdag, vrijdag)   € 1.000,-        

* jaarabonnement groepstraining 3 x / week (dinsdag, woensdag, vrijdag)   € 1.400,-        

* individuele training (50 % korting bij afname van 10 trainingen                   € 100,-

* eventuele gemiste trainingen kunnen in overleg ingehaald worden op een andere dag binnen de geldigheidsduur van de strippenkaart.

* tijdens eventuele vakanties kunnen abonnementen in overleg tijdelijk stopgezet worden.

* zonder afmelden wordt er een training afgeschreven.

* trainingen zijn niet overdraagbaar aan derden.

Heb je specifieke wensen en doelen, maak ons deze dan kenbaar. Dan kunnen we hier samen mee aan de slag. Ook als er andere zaken spelen in jouw leven, die van invloed zouden kunnen zijn op jouw spel en plezier.

Heb je een voetbaltalent en wil je hier iets mee doen? Dan willen we graag van je weten, wat je ambities zijn. Wij bekijken dan samen met jou wat je zou willen en of dit realiseerbaar is. Is dit realiseerbaar, dan zullen wij je daarin ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het willen spelen voor een professionele voetbalclub. De trainers van Sporting Experience hebben allerlei contacten in de voetbalsport en bij professionele voetbalclubs. Daarnaast kunnen wij je ondersteunen d.m.v. scouting en zaakwaarneming, ook al is dit in het beginstadium van jouw voetbalcarriere.

Merk je dat je individuele training nodig hebt, laat het ons dan weten. Hierbij willen we je graag ondersteunen. Zie hiervoor de informatie bij individuele training. 

Inschrijven middels het inschrijfformulier. Inschrijving geldig na ontvangst te betalen bedrag op bankrekeningnummer NL12 INGB 0005 2282 98 t.n.v. Sporting Experience Nederland te Rotterdam. 

Bij verhindering aan deelname: per mail doorgeven aan info@sportingexperience.com of 06 42566428


Scholen, bedrijven, instellingen, clubs:

Hiervoor kan een aanbod op maat gemaakt worden. Graag ontvangen wij uw wensen hiervoor via onderstaand formulier of via het contactformulier op www.sportingexperience.com, bijvoorbeeld:

-       voetbaltechniektraining

-       voetbalwedstrijden

-       voetbaltoernooien

-       voetbalevenementen

met groepen vanaf 6 deelnemers.

Prijs voor scholen, instellingen en clubs per deelnemer: € 7,50 / uur.

Prijs per deelnemer voor bedrijven: in overleg.

Tijd(en) en dag(en) in overleg.

Meerdere dagen of uren: prijs in overleg.

 

Minipupillenvoetbal (3- 5 jaar)

Ben je tussen de 3 en 5 jaar en vind je het leuk om de eerste voetbalstappen te zetten op het voetbalveld? Wekelijks op woensdagmiddag geven we voetbaltraining.

Spelenderwijs maken peuters en kleuters kennis met de sport voetbal d.m.v. verschillende spelvormen. Belangrijk in de ontwikkeling van deze leeftijdsfase zijn evenwicht, grote en kleine motorische vaardigheden.

De kleuters leren de basisprincipes van het passen, dribbelen, trappen en leuke trucjes met de bal, bijvoorbeeld een schaar.  

Contributie € 150,- / jaar.

 

Bedrijven- en vriendencompetitie

Vraag naar onze mogelijkheden.

 

Aanbod voor verenigingen: Sporting Experience brengt voetbaltechniektrainingen binnen de voetbalvereniging, geeft verenigingen de mogelijkheid om techniektrainingen als aanvulling op bestaande jeugdontwikkelingsprocessen toe te passen door het inzetten van gecertificeerde techniektrainers en/of door trainers binnen de vereniging op te leiden tot voetbaltechniek trainers.
Het komt nog al eens voor dat een vereniging een vervangende trainer nodig heeft om 1 of meerdere trainingen te verzorgen. Wij geven verenigingen de mogelijkheid om trainingen te laten vervangen door een Sporting Experience gecertificeerde techniektrainer.Trainingen Sporting Experience Nederland

Individuele 1 op 1 clinic (1 of meermalig). Dit is een clinic, die ook echt 1 op 1 is. De techniektrainer besteedt een heel uur alleen aandacht aan de speler. Tijdens deze training worden technische balvaardigheden geleerd en geoefend.
Leeftijd 6 jaar en ouder.

Groepsclinic (1 of meermalig) (minimaal 6 deelnemers). Tijdens deze clinic(s) worden de technische basisvaardigheden bij balbezit verder ontwikkeld.
Leeftijd 6 jaar en ouder.

Technische basisvaardigheden bij balbezit, die getraind zullen worden zijn:                    - aanbieden en bewegen
- dribbelen en drijven
- passen en trappen
- aannemen en meenemen
- passeren
- afwerken.

Wil jij samen met andere spelers in een plezierige omgeving werken aan je zelfvertrouwen door je technische basisvaardigheden te verbeteren, neem dan contact op met Sporting Experience Nederland.

Talent clinic (1 of meermalig) (4 - 6 deelnemers) Dit is een clinic voor talentvolle spelers, die de potentie hebben om door te groeien tot het betaalde voetbal of de topamateur klassen. De trainingen worden afgewerkt met maximaal 4-6 spelers. Tijdens deze trainingen worden technische balvaardigheden geleerd en toegepast met volledige weerstand. Alleen voor geselecteerde spelers op basis van kwaliteit en potentie voor betaald of topamateur voetbal niveau.
Spelers die geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen, maar van mening zijn hier zeker voor in aanmerking te komen, nodigen wij uit om contact op te nemen. Sporting Experience Nederland nodigt deze spelers graag uit voor een vrijblijvende selectietraining.

Kamp Tijdens schoolvakanties organiseert Sporting Experience Nederland voetbalkampen. Luieren, spelletjes spelen op de computer en chatten met vrienden, maar niet voor jou!!
Voor jou begint een periode waarin jij je op een ideale manier voorbereidt op het nieuwe voetbalseizoen.


Meedoen aan het Sporting Experience Nederland kamp heeft de volgende voordelen: je balgevoel blijf je behouden - je conditie blijft op peil - je ontwikkelt/verbetert je techniek je hebt een voorsprong op teamgenoten die wel stilzitten tijdens de vakantie

Talenten kamp Dit talenten kamp is hetzelfde als het gewone kamp, maar dan oefen je in een kleine groep van 4 - 6 deelnemers.

Toernooi - Sportdag Sporting Experience organiseert toernooien en/of sportdagen. In overleg met de school wordt een programma samengesteld in lijn met de vooraf bepaalde doelstellingen. Tijdens de activiteiten neemt Sporting Experience Nederland eventueel de organisatie in handen. Leraren kunnen lekker ontspannen en genieten van de actieve leerlingen, die een onvergetelijke dag hebben!

Teambuilding bootcamp

Tijdens deze teambuilding bootcamp streven we naar een goed samenwerkend team. De teambuilding wordt gebruikt als middel om de effectiviteit en de onderlinge binding van een team te versterken, bijvoorbeeld voor scholen, teams van een sportvereniging, bedrijven, etc.

Aandachtspunten: team play - mentaliteit - doorzettingsvermogen - fair play


Loopcoördinatie trainingen Een zeer belangrijk onderdeel van een succesvolle voetbalprestatie hangt af van de snelheid waarmee spelers kunnen accelereren, decelereren, snel van richting kunnen veranderen en de tegenstander op het verkeerde been te zetten d.m.v. een betere wendbaarheid. Tijdens de loopcoördinatie trainingen wordt aandacht besteed aan • snelle sprints
• snel kunnen wenden en keren
• acceleratie en deceleratie
• snelheidsveranderingen op volle snelheid
• springen, rennen, stoppen en draaien
• dribbelen met de bal op diverse snelheden en met wendingen
• snelle acties en tevens de bal onder controle te houden
• jezelf in balans houden
• onverwachte wendingen en bewegingen uit een reflex 

Sportspecifieke training Deze zijn bedoeld als ondersteuning en zullen de sporter onder andere sterker, explosiever, sneller en krachtiger maken.

Daarnaast heeft sportspecifieke training ook een positief effect op het voorkomen van blessures en een versneld herstel hiervan • sportspecifieke krachttraining
• sportspecifieke conditietraining; uithoudingsvermogen
• explosieve krachttraining
• maximale krachttraining
• plyometrische training
• core strength & stability training
• sprinttraining
• hoger springen; jump higher training
• sneller rennen; run faster training
• rompstabiliteit
• speedladder training
• wendbaarheid; agility training
• quickness training
• reactie training

De speedladder zou een onderdeel van je algemene training moeten zijn.
De speedladder verbetert: ▪ het acceleratie vermogen
▪ coördinatie vermogen
▪ snelheid; speed & quickness
▪ wendbaarheid; agility.

  

Vraag voor al het bovenstaande naar de mogelijkheden en prijzen.