Over ons

Biedt sportactiviteiten op maat voor kinderen, jongeren en volwassenen.
Sportactiviteiten die wij aanbieden zijn heel divers en kunnen op maat gemaakt worden in overleg. We zijn gespecialiseerd in voetbalactiviteiten en we hebben een eigen Voetbalschool. We werken samen met verschillende sportverenigingen, ook voor de doorstroom naar een vereniging.
De activiteiten worden uitsluitend verzorgd door sportmensen, die hun skills hebben bewezen. In de vorm van een- of meerdere clinics, workshops, trainingen, en ook teambuilding activiteiten.

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, scholen, (gemeentelijke) instellingen, bedrijven, sport- en welzijnsorganisaties, buurtorganisaties, bewonersorganisaties, evenementenbureaus, winkels, jeugdzorg, etc.

Sporting Experience Nederland is een Rotterdamse sportorganisatie. Ons werkgebied is landelijk.
Sportprofessionals met bewezen skills in hun tak van sport brengen met enthousiasme hun kennis over op kinderen, jongeren en volwassenen. We doen dit in de vorm van clinics, workshops, trainingen en teambuildings.

Onze missie is om kinderen, jongeren en volwassenen massaal aan het sporten te krijgen. Omdat sport bijdraagt aan integratie, maatschappelijke participatie, gezondheid en welzijn.

Onze visie is dat ieder mens een eigen persoonlijkheid, kwaliteiten en ambitie heeft. Door een stabiele en veilige omgeving te creëren kunnen mensen zichzelf ontwikkelen.

Onze doelgroep is iedereen die wil sporten: kinderen, jongeren, volwassenen, jongeren met een beperking, ouderen, allochtonen, bedrijven/organisaties, topsporters en vrouwen.

Kernwaarden, die wij belangrijk vinden, zijn respect, luisteren naar elkaar, samenwerken, plezier, coachen op sociaal gedrag.

Sporten draait niet alleen om het (aan)leren van een sport, maar minstens zo belangrijk zijn sociale en persoonlijke ontwikkeling.

Hoe functioneer je binnen een groep, hoe ga je om met tegenslag, heb je doorzettingsvermogen en hoe ga je om met leiding? We creëren een positief en stimulerend sportklimaat, zodat iedereen zich sociaal veilig voelt en met plezier optimaal kan ontwikkelen d.m.v. structureren en stimuleren.

Een goede structuur zorgt voor duidelijkheid en houvast, maar geeft ook ruimte voor ontwikkeling.

Stimuleren met de nadruk op positief coachen, aandacht besteden aan het goede, verbetering van je vaardigheden. Minder op resultaat, winst of verlies.