Onze diensten

Sporting Experience Nederland richt zich met haar sportactiviteiten op particulieren, scholen, (gemeentelijke) instellingen, bedrijven, sport- en welzijnsorganisaties, jeugdzorg, buurtorganisaties, bewonersorganisaties, evenementenbureaus en winkels.
Alle sportactiviteiten worden op maat aangeboden.
Wij bieden clinics, workshops, teambuildings, organisatie van sportdagen, toernooien, etc. Deze activiteiten zijn eenmalig af te nemen of voor een langere periode.

Bedrijven bieden we sportactiviteiten, teambuildings, openingen en presentaties. Maar ook wekelijkse trainingen met aansluitende borrel, competities met medewerkers van uw bedrijf onderling of met andere bedrijven.
Bewonersorganisaties bieden we sportactiviteiten voor de bewoners van de wijk tijdens een evenement. Leefbaarheid is een belangrijker onderdeel in onze samenleving; we brengen kinderen, jongeren en volwassen bij elkaar door ze gezamenlijk deel te laten nemen aan de activiteiten.

Evenementenbureaus bieden we op ieder soort evenement onze sportactiviteiten aan. We denken mee met de inhoud van het evenement en kunnen zorgen voor een invulling daarvan.

Gemeenten bieden we sportactiviteiten op maat; wat is de doelgroep en wat wil de gemeente met deze groep bereiken? Hierbij denken wij actief mee en bieden een passend aanbod.

Jeugdzorg bieden we sportactiviteiten op maat. Wij inventariseren wat de problematiek is van een jongere en wat de wensen en verwachtingen zijn. Daarvoor realiseren wij een plan van aanpak.

Recreatieparken bieden we clinics en toernooien voor hun gasten. We denken mee waar de gasten behoefte aan hebben. Gezinnen met kinderen, maar ook ouders en ouderen.

Scholen bieden we eenmalige clinics, activiteiten voor meerdere weken, maanden of per jaar, we organiseren toernooien en evenementen. Hierbij wordt rekening gehouden met het niveau van de deelnemers op het gebied van de sportactiviteit.

Sportverenigingen bieden we clinics of het (mee)organiseren van toernooien en evenementen. Tevens kunnen sportverenigingen een beroep op ons doen om extra techniektrainingen te krijgen door een van onze gespecialiseerde vakkrachten.

Welzijnsorganisaties bieden wij sportactiviteiten op maat, gerelateerd aan de doelgroep.

Winkels bieden we professionele sporters, die extra aandacht kunnen creƫren t.b.v. van bijvoorbeeld een opening of presentatie van uw winkel of product. De invulling hiervan gaat in overleg met de winkelier.