Voetbal

Sporting Experience Nederland is gespecialiseerd in voetbal.

Wij werken met vakkrachten, die een voetbalopleiding hebben genoten bij betaald voetbal-organisaties.

Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen bij ons terecht voor clinics, trainingen, teambuildings, etc. Trainingen, die wij geven zijn: – techniek – balgevoel – inzicht – samenspel. Belangrijk hierbij vinden wij: – plezier – mentaal welbevinden – respect voor elkaar

De voetbaltrainingen worden op verschillende niveaus gegeven, zowel voor recreatievoetballers, maar ook voor topsporters. De vakkrachten hebben een topsportachtergrond. De verschillende voetbaltrainingen en pakketten, die wij o.a. aanbieden, staan hieronder vermeld.

Op scholen staan leren en persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij hebben speciale clinics ontwikkeld, waarbij leerlingen met sport en spel de belangrijke sociale competenties kunnen toepassen, die belangrijk zijn voor de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen vanuit een plezierige omgeving. De clinics en/of vervangende gym- of sportlessen kunnen aan ons toevertrouwd worden. De leerlingen zullen genieten en vol enthousiasme deelnemen aan de lessen.

Sporting Experience Voetbalschool

Tijdens de voetbaltechniektrainingen leer je je voetbaltechniek verbeteren. Op ieder gewenst niveau. De lesmethode is uniek: trainingen volgens de methode van het veld, gecombineerd met technieken van de straat.

Wil je graag bij een club voetballen, laat het ons weten. Wij werken samen met verschillende voetbalverenigingen. De spelers die lid worden bij deze club worden getraind door de trainers van Sporting Experience.

Trainingen volgens de veld- en straatmethode houden in: baas over de bal worden, voetenwerk verbeteren, basistechniek verbeteren, dribbelen, drijven, passen, trappen, aanname, kappen, draaien, controleren, domineren, lichaam gebruiken, koppen, schijnbewegingen maken, passeerbewegingen maken, partij- en wedstrijdvormen leren en afwerken op goal. Daarnaast: communiceren, nadenken over je tactiek, samenwerken, omgaan met emotie, sportiviteit, gezondheid en zelfvertrouwen.

Tijdens de trainingen leren we je ook allerlei FIFA Skill Moves, zoals de Ball Juggle, Stepover (schaar), Around The World, Hocus Pocus, Elastico (Akka) en alle skills, die jij graag zou willen beheersen om je voetbalspel nog beter te maken. VOETBAL ALS NEYMAR, MESSI EN RONALDO!